Tel. +48 602 590 108

Facebook
Powered by Magento extensions
New

Widelec Subrosa OM

Oblicz wysokość raty

Dostępność: W magazynie

609,0 PLN

* Wymagane pola

Subrosa

Wysyłka produktów w ciągu 24h Szczegóły...

Potrzebujesz fachowej porady? zadzwoń do nas...

Możliwość zwrotu lub wymiany zakupionego produktu w terminie 30dni. Szczegóły...

Kupując ramę stery oraz suport otrzymasz gratis. Szczegóły...

Kupując rower otrzymujesz BON 200PLN. Szczegóły...

Zestaw naklejek dodawany do każdego zamówienia zupełnie za darmo...

Opis

Szczegóły

  • materiał: 100% Cr-Mo 100% ulepszany cieplnie w procesie Death Proof
  • offset: 22mm
  • wysokość: 319mm
  • długość rury sterowej: 165mm
  • haki: 6mm  odlewane (3/8" - 10mm)
  • bieżnia: zintegrowana (tylko do sterów zintegrowanych)
  • śruba dociskowa: 25x1.5mm (gniazdo na końcówkę klucza nasadowego 3/8")
  • cieniowane golenie
  • jednoczęściowa toczona rura sterowa
  • golenie zwężane ku dołowi
  • dolna część widelca wyprofilowana pod kątem pegów
  • przystosowany do użytku z szerszymi oponami (2.5")
  • powiększona korona typu zwiększa powierzchnię styku rury sterowej z goleniami
  • rura sterowa oraz śruba z "miejscem" do przycięcia
  • zabezpieczenie antykorozyjne na całej powierzchni widelca
  • waga:
    • 0.915kg (ze śrubą)
    • 0.900kg (bez śruby)

Powiększona korona o średnicy 38mm zwiększa powierzchnię spawu pomiędzy goleniami i rurą sterową znacząco zwiększa wytrzymałość. Powiększona korona umożliwia także montaż szerokich opon bez obawy, że zaczną obcierać o golenie przy niewielkim skrzywieniu koła. Odlewane haki niwelują ryzyko pęknięcia na spawie. Połączenie powyższych stanowi całkowicie nowe, niespotykane u konkurencji podejście do widelca - jednego z najbardziej obciążonych i jednocześnie odpowiedzialnych elementów naszego BMXa.

Dodatkowe informacje

Dodatkowe informacje

Producent Subrosa
Waga 0.915 kg

Tagi produktów

Tagi produktów

Użyj spacji aby rozdzielić tagi, apostrofów (') aby wpisać frazy.

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x