Facebook
Powered by Magento extensions
New

Total Bmx Hangover H2 Crank

Oblicz wysokość raty

Dostępność: W magazynie

629,0 PLN

* Wymagane pola

Total Bmx

Wysyłka produktów w ciągu 24h Szczegóły...

Potrzebujesz fachowej porady? zadzwoń do nas...

Możliwość zwrotu lub wymiany zakupionego produktu w terminie 30dni. Szczegóły...

Kupując ramę stery oraz suport otrzymasz gratis. Szczegóły...

Kupując rower otrzymujesz BON 200PLN. Szczegóły...

Zestaw naklejek dodawany do każdego zamówienia zupełnie za darmo...

Opis

Szczegóły

  • 3-częściowa konstrukcja
  • materiał: 4130 Cr-Mo HT (utwardzane cieplnie)
  • długość ramion: 170 mm
  • oś: 4130 Cr-Mo HT (utwardzane cieplnie) 22mm, wiercona, 48T
  • śruba boczna: x2 (7075-T6 gniazdo pod klucz allen 6mm i 8mm)
  • śruba mocująca sprocket: 10x1.5mm, 8x1.25mm
  • kompatybilne z napędem LHD i RHD
  • kompatybilne z zębatkami Nano drive
  • dodatkowe gniazdo do mocowania mniejszych sprocketów
  • ramiona o zmienym przekroju (bardziej odporne na uszkodzenia)
  • wytłoczone logo Hangover na ramionach
  • montażu ramion tylko przy pomocy dołączonego do zestawu narzędzia!
  • zestaw: ramiona, oś, śruby boczne (2x), śruby do mocowania sprocketu (x2), smar, narzędzie do zakładania i ściągania ramion
  • waga: 0.825kg (ramiona, oś, śruby)
Odświeżona wersja korb od TotalBmx, które sygnuje Alex Coleborn. Hangover H2 to klasyczna trzyczęściowa konstrukcja, w połączeniu z mocno wycieniowaną osią oraz śrubami wykonanymi z aluminium 7075-T6 - otrzymujemy niską wagę przy zachowaniu wytrzymałości na najwyższym poziomie. Testowane z powodzeniem od kilku sezonów przez członków teamu Total Bmx (Mark Webb, Alex Coleborn, Kyle Baldock, James Jones, Brock Horneman). Do montażu ramion należy wykorzystywać dołączone do kompletu narzędzie! 
 

Dodatkowe informacje

Dodatkowe informacje

Producent Total Bmx
Waga 0.825 kg
Podlega sprzedaży ratalnej Credit Agricole Raty Tak

Tagi produktów

Tagi produktów

Użyj spacji aby rozdzielić tagi, apostrofów (') aby wpisać frazy.

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x